Investiguen una conductora per circular beguda, sense carnet i en sentit contrari per l’autopista

Els agents la van interceptar en l’eixida de l’AP-7, a Oliva, però va fer cas omís. Ara se li imputen almenys quatre delictes

Un control de la Guàrdia Civil de Trànsit en una autovia, en una imatge d'arxiu
Un control de la Guàrdia Civil de Trànsit en una autovia, en una imatge d'arxiu / Guàrdia Civil

Circulava en sentit contrari per una autopista, amb un ciclomotor –prohibits en aquestes vies–, sense carnet de conducció, beguda i va pegar a fugir quan la Guàrdia Civil va intentar parar-la. Són algunes de les conductes per les quals s’investiga una conductora caçada el passat 21 de maig a Oliva, segons ha informat la Benemèrita.

La telefonada de diversos conductors dissabte la matinada van alertar els serveis d’emergències que un conductor kamikaze circulava per l’autopista. Concretament, apuntaven que un ciclomotor circulava en sentit contrari per l’AP-7. El ciclomotor anava cap a Alacant, però usant els carrils del sentit contrari.

Quan una patrulla es va desplaçar a aquesta zona i va localitzar el ciclomotor, en l’eixida de l'autopista a Oliva, li va fer el alto, però la conductora va fer cas omís i va fugir per la CV-683, on finalment va ser interceptada pels agents.

Pendents dels resultats del test de drogues

En identificar-la, la Guàrdia Civil van comprovar que mai no havia tingut permís de conducció. A més, va donar positiu en la prova d’alcoholèmia i està pendent de confirmació del test de drogues, com han detallat fonts de la Benemèrita.

Davant aquests fets, s’investiga la conductora com a presumpta responsable de dos delictes contra la seguretat viària, un altre de conducció temerària i per manca de permís de conducció en una causa que instrueix un jutjat de Gandia. 

També et pot interessar

stats