Un influenciador valencià ens ensenya a conviure amb les plantes

Diego Olivares comparteix a través del seu compte d'Instagram xicotetes píndoles amb trucs per a cuidar-les

Diego Olivares, l'influenciador darrere del compte @loco_plantas / 'À Punt NTC'

El valencià Diego Olivares, enginyer agrícola i paisatgista més conegut com a @loco_plantas en Instagram, fa tres anys que dona lliçons als seus seguidors per a conviure amb les plantes. Hui en dia, el compte acumula més de 33.000 seguidors i rep consultes cada dia.

“De vegades tenim massa por quan tractem amb les plantes; per això, amb xicotetes píndoles, compartisc trucs de com cuidar-les”, explica Olivares. “La gent ens escriu molt per diversos problemes i els donem possibles eines per a donar-hi solució”, afegeix.

La necessitat d’entretindre’s durant la pandèmia i voler portar la natura a casa li va atorgar molt d’èxit. Tant, que l’any passat va rebre una telefonada de l’editorial Zenith. “Em van oferir escriure un llibre, i el tema el tenia molt clar: com començar amb les plantes a casa des de zero”, conta Olivares.

El llibre, titulat Manual para amar (y no matar) tus plantas ja és una realitat i arriba en un moment ideal per a saber què fer amb les plantes quan te’n vas de vacances.

En definitiva, es tracta d'una afició saludable que és més fàcil d'aprendre que mai a través de qualsevol dispositiu digital.

També et pot interessar

stats