La infermera deportada per Israel ja ha arribat a València

Emilia Nácher assegura que està indignada per la detenció però satisfeta pel ressó que ha provocat.

Emilia Nácher, a la seua arribada a València
Emilia Nácher, a la seua arribada a València / À Punt NTC

Entre crits de "dones lliures en territoris lliures" amistats i familiars, entre elles la seua mare i la seua filla, l'han rebuda a l'estació Joaquin Sorolla de València. Visiblement cansada però molt feliç d'haver arribat per fi a casa.

Nácher, en declaracions a À Punt, ha manifestat que està indignada per la seua detenció però està satisfeta perquè la situació a Gaza ha pogut tenir més ressò gràcies al seu cas.

L’infermera ha assegurat que es va sumar a la flotilla per denunciar la situació del poble palestí “confinat a la presó més gran del mon”. A més, ha criticat la seua detenció ja que afirma que estava en aigües internacionals i no es trobava intentant trencar el bloqueig a Gaza com asseguren a Israel.

D’altra banda, Nácher ha denunciat que va patir cops, amenaces i maltractes per part de les tropes israelianes.

Tot i la deportació, que té com a conseqüència que no podrà entrar en fins a d’ací 10 anys al país, la infermera ha assegurat que té un projecte per ajudar al poble palestí i que pensa dur-lo endavant.

L’Ajuntament de València ha penjat una pancarta per a mostrar solidaritat amb l’activista valenciana i tots els integrants de les embarcacions interceptades de “La Flotilla de la Llibertat”.

Es convoca per al divendres de vesprada una cassolada davant delegació de govern en suport a la flotilla de la llibertat i del poble palestí.

També et pot interessar

stats