Dos incendis cremen una fàbrica i un desballestador a Torrent

Deu dotacions de bombers s'han mobilitzat a la zona, al polígon industrial Mas del Jutge, per a sufocar les flames

Un efectiu treballa en l'extinció de l'incendi declarat en una fàbrica de Torrent
Un efectiu treballa en l'extinció de l'incendi declarat en una fàbrica de Torrent / Consorci Provincial de Bombers de València

Els bombers del Consorci Provincial de València han sufocat aquest diumenge dos incendis declarats en dues zones industrials a Torrent, a l'Horta Sud. El de més gravetat, que ha obligat a desplaçar huit dotacions, ha començat en una fàbrica de transformació de matèries plàstiques ubicada al polígon industrial Mas del Jutge.

Durant la nit efectius dels parcs de Paterna, Burjassot, Alzira i Catarroja han treballat en l'extinció, que segons Emergències de la Generalitat s'ha produït passades les tres de la matinada. El foc va començar passades les deu de la nit per causes encara desconegudes i l'avís va entrar a les 22:25 hores.

Precisament també diumenge de vesprada fins a cinc dotacions van desplaçar-se a un desballestador que es va incendiar per causes que encara es desconeixen. El foc, que va causar una gran columna de fum negre, havia començat vora les set i va quedar controlat poc després, segons han confirmat fonts del Consorci Provincial i d'Emergències de la Generalitat.

Els bombers treballen en un incendi declarat en un desballestador de Torrent
Els bombers treballen en un incendi declarat en un desballestador de Torrent / Consorci Provincial de Bombers de València

També et pot interessar

stats