La Guàrdia Civil se suma a l'èxit de "Zorra" i l'usa en un vídeo de controls de trànsit

El compte en la xarxa TikTok ha fet servir la cançó de Nebulossa que ha guanyat el Benidorm Fest i representarà Espanya en Eurovisió

Imatge del vídeo que ha compartit la Guàrdia Civil en TikTok amb la música de Nebulossa
Imatge del vídeo que ha compartit la Guàrdia Civil en TikTok amb la música de Nebulossa / TikTok Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil s'ha sumat a l'èxit de "Zorra", la cançó del duo Nebulossa seleccionada per a representar Espanya en Eurovisió, i l'ha inclosa en un vídeo pujat al seu perfil de la xarxa social TikTok en el qual mostren escenes de controls de trànsit.

"Sé que no soc qui tu vols, entenc que et desesperes, però aquesta és la meua naturalesa, canviar per tu em dona peresa", sona de fons mentre es veuen imatges d'un control rutinari, la inspecció d'un vehicle o la detenció d'una persona.

El vídeo, amb la llegenda "#control #nebulossa", ha sigut compartit més de 2.000 vegades en un dia, ha acumulat prop de 10.000 m'agrades i ha suscitat més de 300 comentaris, en bona part d'usuaris celebrant l'enginy i l'humor dels administradors del compte de l'institut armat.

No obstant això, entre els 1,3 milions de seguidors que la Guàrdia Civil té en TikTok també hi ha hagut els qui han mostrat incredulitat per l'ús de la cançó guanyadora del Benidorm Fest, que ha causat polèmica i que un sector del feminisme ha qualificat de misògina i masclista.

També et pot interessar

stats