"En sentir la lletra de 'Zorra', sabia que necessitava buscar una referència molt empoderada"

Entrevistem les persones que han sigut claus en la posada en escena de Nebulossa i el seu homenatge a Manuela Trasobares

Manuela Trasobares i Maria Bas / À Punt NTC

Un equip d'À Punt Notícies ha visitat el pub Noche de Ronda de València, el lloc on el 4 de desembre es va gravar el videoclip de "Zorra", la cançó dels valencians Nebulossa, vencedors absoluts del Benidorm Fest i pròxims representants d'Espanya en Eurovisió.

El videoclip ja acumula més de dos milions de reproduccions en YouTube en tan sols un mes. Uns números que la realitzadora, Laia Lluch, no s'esperava en absolut. "No em cap al cap que el videoclip haja arribat a tanta gent", diu Lluch.

La realitzadora explica que, quan el projecte li va caure a les mans i va escoltar la lletra, tenia la necessitat de trobar una referència molt empoderada. "Em va vindre al cap un moment supericònic de l'antiga Canal 9: Manuela Trasobares i el momentazo de Carta Blanca quan tira la copa", explica Lluch. Un moment que la mateixa cantant, Maria Bas, va reproduir aquest dissabte en el Benidorm Fest després de la victòria.

"Aquest videoclip l’hem rodat amb gent major i jo crec que al final també és donar-los cabuda, ja que tenen el mateix dret que els joves de fer música, de passar-s'ho bé i d’aparéixer en videoclips", reivindica la realitzadora.

Per la seua banda, José Madero, propietari del local on va tindre lloc el rodatge, es declara seguidor dels Nebulossa i ja es considera un zorro més. "El videoclip es va gravar ací i ens vam tirar fins a altes hores de la matinada", recorda.

Una altra de les persones que han fet possible el videoclip és Paula Pérez, cap de vestuari del projecte. "En un primer moment vaig pensar a comprar alguna cosa pareguda a la que duia Manuela Trasobares i customitzar-la, però al final em vaig adonar que no hi havia res igual i vaig crear el vestit de zero", revela.

Lluch, després de l'èxit dels Nebulossa, només espera que "Europa valore el videoclip, valore el missatge de Trasobares i sàpien que és ser una zorra".

També et pot interessar

stats