Greenpeace arremet contra la campanya d'El Corte Inglés: "Ja mai és primavera"

Activistes de l'ONG ambientalista s'han despenjat per la façana del centre comercial per protestar contra el canvi climàtic

Façana d'El Corte Inglés de Nuevos Ministerios a Madrid
Façana d'El Corte Inglés de Nuevos Ministerios a Madrid

Activistes de Greenpeace han escalat aquest matí la façana d'El Corte Inglés de Nous Ministeris a Madrid per a canviar l'icònic missatge del cartell de la campanya publicitària estacional de l'empresa en aquestes dates, pel de "ja mai" és primavera, a causa de la crisi climàtica i l'allargament de l'estiu.

"Els combustibles fòssils destrueixen el clima i acaben amb les estacions tal com les coneixem fins ara", denúncia en un tuit l'organització ecologista, després d'instar que "actuem ja".

Pedro Zorrilla, portaveu de canvi climàtic de Greenpeace, ha explicat que és necessari reduir de manera "imminent" les emissions de combustibles fòssils per a evitar les pitjors conseqüències de la crisi climàtica.

Ha demanat als governs ser "més contundents i ràpids" en els seus compromisos enfront del calfament global tenint en compte les evidències de pujada de les temperatures i les noves crides dels experts per a posar fre a les emissions contaminants.

Aprofitant la revisió pendent del pla nacional d'energia i clima, el responsable de Greenpeace ha demanat a les autoritats que augmenten l'ambició climàtica d'Espanya especialment després d'haver-se publicat un nou informe dels experts de Nacions Unides en què s'adverteix una vegada més de les greus conseqüències del calfament global.

També et pot interessar

stats