El govern rectifica i les perruqueries no obriran

El servei només es mantindrà a domicili per a atendre l’atenció i higiene de les persones més vulnerables.

Perruqueria en una imatge d'arxiu
Perruqueria en una imatge d'arxiu / Unsplash

El govern de Pedro Sánchez ha decidit rectificar i incorporar la suspensió de l’activitat comercial de les perruqueries a la llista de establiments que estaran tancats mentre dure l’estat d’alarma.

Ho ha fet després que diversos presidents autonòmics li traslladaren aquesta petició en la conferència de presidents celebrada aquest diumenge.

El servei de perruqueria es mantindrà només a domicili per tal de garantir l’atenció i la higiene de les persones més vulnerables, raó per la qual es va incloure inicialment en el reial decret de l’estat d’alarma aprovat ahir.

Perruqueries agrupades en diverses organitzacions també havien demanat a l’executiu que rectificara l’orde per protegir la salut dels professionals d’aquest sector.

A la Comunitat de Madrid, la presidenta Isabel Díaz Ayuso havia anunciat que les perruqueries no hi obririen, però aquest diumenge el ministre de Sanitat, Salvador Illa, li ha contestat recordant-li que a hores d’ara, el Govern d’Espanya és l’única autoritat competent per a adoptar decisions respecte de la suspensió temporals d’activitats comercials.

També et pot interessar

stats