El govern espanyol regularitzarà la situació dels dos homes senegalesos que van socórrer Samuel

L’executiu també els autoritzarà el permís de treball i de residència

Diversos vianants observen l'altar improvisat, amb flors i missatges, que s'ha creat al punt on van matar Samuel
Diversos vianants observen l'altar improvisat amb flors i missatges, que han creat al lloc on van matar Samuel / Cabalar (Efe)

El govern espanyol s’ha compromés a regularitzar la situació a Espanya dels dos homes d’origen senegalés que van intentar ajudar Samuel Luiz, el xic que va morir apallissat a la Corunya fa uns dies, després de rebre insults per la seua condició sexual i el cas del qual s’investiga com una presumpta agressió homòfoba. Un dels dos homes va mediar perquè la víctima no rebera els colps, mentre que l’altre va ajudar els amics de Samuel.

El govern pot regularitzar les persones que estan en situació irregular a Espanya, com és el cas d’aquests dos homes que van intentar que no agrediren Samuel. A més, el govern espanyol ha decidit autoritzar el permís de residència i treball per a aquests dos joves, i atenen així la petició dels amics de Samuel.

D’altra banda, i pel que fa als detinguts per aquesta agressió mortal, tres d’ells, els majors d’edat, estan en presó, mentre que una quarta acusada està en llibertat amb l'obligació de comparèixer al jutjat. Després d’escoltar les seues declaracions, la magistrada creu que els quatre són sospitosos d'haver comés un delicte d'homicidi o d'assassinat, pendent de definir al llarg de la instrucció.

També et pot interessar

stats