Els Mossos investiguen un presumpte assassinat masclista a Girona

La principal hipòtesi de la investigació és que la dona va ser assassinada pel seu home, que després es va intentar suïcidar

Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta
Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta / À Punt NTC

Aquest dijous s’han trobat els cadàvers d'una parella en un domicili de Sant Joan les Fonts (Girona) amb signes de violència. La principal hipòtesi de la investigació apunta a un possible crim masclista, en el qual l'home hauria assassinat la seua dona per a després suïcidar-se.

Segons han informat els Mossos d'Esquadra, el matrimoni tenia un poc més de 60 anys i l'avís d'haver trobat els cossos l'ha donat aquest matí un familiar que ha trucat a la policia quan passaven pocs minuts de les 11:00 hores.

Els agents han començat treballant en diverses línies d'investigació, encara que la principal ha sigut des del principi que es tracta d’un assassinat en el marc d'un cas de violència masclista, amb posterior suïcidi de l'autor. Actualment s’intenta confirmar que aquesta és la causa de la mort del matrimoni.

En cas de confirmar-se la naturalesa masclista d'aquest crim, seran 40 les dones assassinades per la parella o exparella, i 1.122 des de 2003.

També et pot interessar

stats