Godella acull un aplec cultural i reivindicatiu contra l'ampliació del bypass

La plataforma No+bypass organitza aquesta jornada amb balls, performances i projeccions audiovisuals per a demanar que es frene l'ampliació del bypass, que afecta diversos municipis valencians

Un dels trams del bypass que es pretén ampliar
Un dels trams del bypass que es pretén ampliar / No+ByPass

El Teatre Capitolio de Godella (Horta Nord) és l'espai que ha triat la plataforma No+Bypass per a celebrar aquest dissabte a les 19:00 hores una jornada cultural i gratuïta amb ball, música, projeccions audiovisuals, recitals, performances i més activitats per a totes aquelles persones que hi vulguen assistir.

És una nova iniciativa que organitza l'agrupació amb l'objectiu de donar visibilitat a les protestes contra la duplicació del bypass, en les quals demanen que s'anul·le el projecte d'ampliació de l'autovia A-7. Segons explica la plataforma, passarà de tindre sis carrils a dotze i està previst que transcórrega en el tram de 23 quilòmetres que va del Puig de Santa Maria (Horta Nord) a Riba-roja de Túria, travessant municipis com Rafelbunyol, Massamagrell, Museros, Montcada, Bétera, València, Godella, Paterna i Manises.

Cartell promocional de l'aplec a Godella
Cartell promocional de l'aplec a Godella / No+ByPass

Aquest acte reivindicatiu se suma a l'últim del passat divendres 17, quan els seus membres es van concentrar davant del Palau de la Generalitat per a demanar al govern valencià "que es plante davant de la ministra de Transports" perquè, "igual com va parar l'ampliació del Prat, faça el mateix amb la duplicació del bypass", reclamen.

La duplicació de la infraestructura, segons defenen, suposaria greu impacte ambiental. Al seu lloc, la plataforma aposta per una solució que integre la reducció de la velocitat màxima, el control per radar i les restriccions als camions per a alleugerar les retencions.

També et pot interessar

stats