Els festejos taurins es cobren tres víctimes mortals aquest mes de juliol

Un veí d’Albacete mor arran de les ferides que li va provocar el bou el dia 12 a Picassent

Imatge d'arxiu d'un festeig de bous al carrer en un municipi valencià
Imatge d'arxiu d'un festeig de bous al carrer en un municipi valencià / À Punt NTC

Els festejos taurins d’aquest mes de juliol deixen tres víctimes mortals. Al ciutadà francès que va morir fa uns dies després de ser cornejat a Pedreguer i al veí de Meliana que va faltar aquest dimarts també arran de les ferides causades per una enganxada, s’afig la d’un veí d’Albacete, que ha mort arran de la brutal envestida que va patir a Picassent, durant els festejos taurins del 12 de juliol.

De fet, l’Ajuntament d’aquest municipi de l’Horta ha decretat per a aquest dimecres dol oficial al municipi per la mort de l'home ferit pel bou i que finalment ha mort.

Les quatre penyes taurines de Picassent s'han sumat també al comunicat municipal, en el qual es trasllada a la família i els amics de la víctima mortal les "condolences per aquesta tràgica pèrdua".

El mateix ha fet l'Ajuntament de Meliana, que ha lamentat la mort, aquest dimarts, d'un dels seus veïns després de la greu enganxada que va sofrir en els bous al carrer del dissabte i ha destacat que era una persona "coneguda i volguda al poble", que de jove va estar molt vinculada al moviment insubmís.

També et pot interessar

stats