Mor un home després d’una enganxada als bous al carrer de Meliana

Es tracta de la segona persona que ha mort en actes taurins a la Comunitat Valenciana en 24 hores

Imatge d’arxiu d’un festeig taurí de bous al carrer a Puçol
Imatge d’arxiu d’un acte taurí de bous al carrer a Puçol / Ajuntament de Puçol

Un home de cinquanta anys ha mort després de l’enganxada d’un bou durant els actes taurins de bous al carrer a Meliana (Horta Nord), segons han confirmat a À Punt NTC fonts de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, així com del consistori del municipi.

Segons han explicat aquestes fonts, l’enganxada es va produir dissabte de matinada i li va provocar una perforació de pulmó. Després de ser ingressat a l’Hospital Clínic de València, va morir aquest dilluns a causa de les complicacions provocades per la ferida.

L'Ajuntament de Meliana ha transmés aquest dimarts les seues condolences a la família i amics de la víctima, una persona "coneguda i volguda al poble", segons ha explicat el consistori en xarxes socials.

En aquest sentit, el consistori ha ressaltat que el mort, en la seua joventut, va estar "molt vinculat al moviment insubmís i va ser una de les ànimes del centre cultural alternatiu L'Escletxa, que va ser tota una referència a la comarca en els anys huitanta i noranta del segle passat".

Es tracta de la segona persona que ha mort en actes taurins a la Comunitat Valenciana en 24 hores. Aquest dilluns un ciutadà francés que va resultar ferit la nit del 8 al 9 de juliol als bous al carrer de Pedreguer va morir després d'haver estat ingressat durant nou dies a l'Hospital de Dénia.

També et pot interessar

stats