"Te vamos a matar por maricón", amenacen un adolescent homosexual a Petrer

La víctima ha denunciat els fets a la policia i ara vol visibilitzar aquesta agressió LGTBIfòbica

Imatge d'arxiu d'una pancarta en la protesta contra l'assassinat homòfob de Samuel Luiz a Madrid
Imatge d'una pancarta en la protesta contra l'assassinat homòfob de Samuel Luiz a Madrid

Les agressions LGTBIfòbiques continuen augmentant a la Comunitat Valenciana. Aquest divendres, a les portes del poliesportiu municipal de Petrer (Vinalopó Mitjà), dos joves van amenaçar de mort amb una navalla un adolescent de 17 anys.

La víctima, Adrián Palazón, va poder evitar una ganivetada a la panxa amb un salt. Després de sentir un cotxe accelerar, els dos agressors, als quals no havia vist mai, el van tirar a terra d'una espenta i van fugir pensant que els havien descobert. Palazón ha explicat a À Punt Notícies que la motivació estava clara: "Te vamos a matar por maricón", li van escridassar.

En recuperar-se del xoc de l'agressió, l'adolescent va telefonar a la policia i va acudir a la comissaria d'Elda-Petrer a denunciar els fets, acompanyat dels seus pares.

Palazón també ha compartit la seua experiència en les xarxes socials i assegura que ha rebut el suport de la gent de Petrer i la comarca. "Vull que s'escolte la meua història, no vull tornar a una Espanya en blanc i negre", ha remarcat el jove agredit.

Vora dos mesos després de l'assassinat homòfob de Samuel Luiz, aquest adolescent relata que té por d'anar a soles pel carrer per la seua orientació afectivosexual i que "dona gràcies d'estar viu".

També et pot interessar

stats