Els estibadors del port de Castelló deixen de treballar fins que troben el company desaparegut

El cos de l'home, de 36 anys, està desaparegut des de que el vaixell Nazmiye Ana va bolcar el 28 de maig

El vaixell de mercaderies bolcat en Castelló
Recerca de l'estibador desaparegut en una imatge d'arxiu / Carme Ripollés (Europa Press)

Estibadors del port de Castelló han decidit paralitzar la seua activitat mentre es duu a terme la cerca del seu company, desaparegut després de bolcar un vaixell a final de maig. Així ho han indicat fonts pròximes al col·lectiu, que ha decidit paralitzar la seua activitat mentre no es trobe el cos de l'home, de 36 anys.

L'home, de 36 anys, va caure a la mar divendres 28 de maig, després de bolcar un vaixell de contenidors. En l'accident va morir un altre estibador i tres persones més van resultar ferides.

El vaixell Nazmiye Ana va bolcar en el moll del Centenari de port de Castelló quan realitzava labors de càrrega de mercaderia. En l'accident tres persones van resultar ferides i van desaparéixer dos treballadors, per la qual cosa es va desplegar un operatiu per a localitzar-los.

El dispositiu de cerca va trobar l'endemà el cos sense vida d'un dels dos homes desapareguts, que era un dels membres de la tripulació del vaixell, un home de 22 anys de nacionalitat índia.

La família de l'estibador desaparegut ha demanat aquesta setmana "respostes" al pla de rescat per a trobar-lo i reflotar el vaixell. La família considera que els treballs actuals "són insuficients" i han exigit una "investigació" per a saber com va passar l'incident i que "s'assumisquen responsabilitats".

També et pot interessar

stats