La família de l'estibador desaparegut al port Castelló demana una investigació

La dona de l'estibador s'ha personat com a acusació particular en el procediment obert pel jutjat d'instrucció núm. 3 de Castelló i ha reclamat un "aclariment de l'estat de la cerca del seu marit"

Imatge d'arxiu de la recerca de l'estibador desaparegut al Port de Castelló
Imatge d'arxiu de la recerca de l'estibador desaparegut al port de Castelló / À Punt NTC

La família de l'estibador desaparegut el passat 28 de maig al port de Castelló després de bolcar el vaixell en què treballava, ha demanat aquest dilluns "respostes" al pla de rescat per a trobar-lo i reflotar el vaixell. La família considera que els treballs actuals "són insuficients" i han exigit una "investigació" per a conéixer com va succeir l'incident i "s'assumisquen responsabilitats".

La dona de l'estibador s'ha personat com a acusació particular en el procediment obert pel jutjat d'instrucció número 3 de Castelló que ja ha reclamat un "aclariment de l'estat de la cerca del seu marit", de 36 anys.

L'estibador va caure al mar en bolcar un vaixell

L'home, de 36 anys, va caure a la mar divendres 28 de maig, després de bolcar un vaixell de contenidors. En l'accident va morir un altre estibador i unes altres tres persones més van resultar ferides.

El vaixell sinistrat, de bandera panamenya i 79 metres d'eslora, venia de Barcelona i, després de descarregar a Castelló de la Plana, anava en destinació a Algèria amb càrrega de mercaderia general. La seua tripulació estava integrada per nou persones.

També et pot interessar

stats