Bussos i un helicòpter reprenen la recerca de l'estibador desaparegut al port de Castelló

L'home, de 36 anys, va caure a la mar divendres, després de bolcar un vaixell de contenidors, accident en què va morir un altre estibador

Recerca de l'estibador desaparegut al Port de Castelló
Recerca de l'estibador desaparegut al Port de Castelló / Twitter: @portcastello

El port de Castelló acull aquest dimarts la quarta jornada de cerca de l'estibador de 36 anys que divendres passat va caure a la mar després de bolcar un vaixell de contenidors quan feia labors de càrrega de mercaderia. En l'accident va morir un altre estibador i tres persones més van resultar ferides.

El dispositiu de cerca es compon d'una embarcació i un helicòpter de Salvament Marítim i de diversos bussos de rescat, segons informa Emergències de la Generalitat. Dilluns la cerca es va centrar entorn del vaixell Nazmiye Ana, en el moll del Centenari de port de Castelló.

El port de Castelló roman des d'aquest dilluns obert al trànsit comercial "garantint totes les condicions de seguretat" per a poder continuar desenvolupant les operacions de cerca i rescat de l'estibador desaparegut.

Dissabte passat els serveis de rescat van trobar el cos sense vida del jove de 22 anys i nacionalitat índia que també hi havia desaparegut el divendres en l'accident.

En el sinistre també van resultar ferits dos treballadors més, un dels quals, un home de 46 anys i nacionalitat espanyola, romania aquest dilluns ingressat en l'UCI de l'Hospital General de Castelló amb pronòstic reservat i estable.

El vaixell sinistrat, de bandera panamenya i 79 metres d'eslora, venia de Barcelona i, després de descarregar a Castelló de la Plana, anava destinació a Algèria amb càrrega de mercaderia general. La seua tripulació està integrada per nou persones de nacionalitats diverses, entre les quals egípcia, índia o turca.

També et pot interessar

stats