Normalitzada la circulació ferroviària a Alacant després d'estar parada tot el dia per una incidència a Villena

Una fallada en la senyalització de dues estacions de València de bon matí obliga a suspendre una dotzena de trens de Rodalies de la línia de Castelló i quatre trens de Mitjana i Llarga Distància

Un tren de mitja distància de Renfe, en una imatge d'arxiu
Un tren de mitja distància de Renfe, en una imatge d'arxiu / Renfe
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
07 de novembre 2023 - 09:21 Actualitzat: 07 de novembre 2023 - 18:27

L’avaria que ha interromput aquest dimarts el trànsit ferroviari dels trens de mitjà i llarg recorregut entre València i Alacant, a l’altura de La Encina, s'ha normalitzat al voltant de les 17:30 hores, segons han confirmat fonts de Renfe.

Segons ha informat Renfe, aquesta incidència ha afectat els serveis de mitjana distància entre València i Alacant, València - Alcázar de San Juan, València-Albacete i els trens de Llarga Distància amb origen o destinació a Alacant. Per a garantir la mobilitat dels viatgers dels trens de Mitjana Distància, la companyia ferroviària havia establit un servei alternatiu per carretera, amb autobusos per als trams entre Alcázar de San Juan - València, Albacete-València i en la línia València-Alacant. Quant als trens de Llarga Distància, s'havia establit un transbord entre Alacant i València.

Traslladar-se en tren per la Comunitat Valenciana ha tornat a ser una odissea aquest dimarts. Dues avaries, una en els trens de Rodalies de la línia C-6 i una altra en els de Mitjana i Llarga Distància ha dificultat els desplaçaments. D’una banda, una avaria entre València i Castelló de la Plana ha obligat a tallar la circulació ferroviària durant vora dues hores entre les dues ciutats. Una altra incidència ha afectat els combois entre Alacant i València, segons fonts d’Adif, l’administrador de les infraestructures ferroviàries. Els viatgers que tenien previst fer aquests trajectes, havien de recórrer als autobusos programats per Renfe.

En el cas de la incidència que ha afectat la Línia C-6 de Rodalies, que uneix València amb Castelló de la Plana, afectava el sistema de senyalització entre les estacions de la Font Sant Lluís i el Cabanyal, encara al terme de València, i per això ha calgut interrompre la circulació. L'avaria ha afectat una dotzena de trens de Rodalies, a més de quatre trens de Mitjana i Llarga Distància que havien de passar per aquest punt de bon matí.

També et pot interessar

stats