Diverses ONG d'ajuda a Ucraïna participen en la jornada de portes obertes de les Corts

Les organitzacions estaran aquest dilluns a la porta del Palau dels Borja oferint informació a totes les persones que acudisquen a visitar el parlament valencià

Imatge d'arxiu d'una sessió de control a les Corts
Imatge d'arxiu d'una sessió de control a les Corts / Rober Solsona (Europa Press)

La jornada de portes obertes en commemoració del Dia de les Corts Valencianes, que se celebra aquest dilluns, comptarà amb un espai dedicat a la solidaritat amb el poble ucraïnés, en el qual participaran diverses ONG d'ajuda a Ucraïna que treballen des de l'inici del conflicte bèl·lic amb Rússia.

Els representants d'aquestes organitzacions estaran a la plaça de Sant Llorenç, a la porta del Palau dels Borja, oferint informació a totes les persones que acudisquen a visitar el parlament valencià.

La iniciativa, sorgida des de la presidència de les Corts, pretén "donar visibilitat a les ONG que ajuden el poble ucraïnés", que, de fet, constitueix un dels guardons que s'atorguen amb motiu del Dia de les Corts i que recolliran dissabte que ve, 30 d'abril, autoritats diplomàtiques ucraïneses.

D'aquesta manera, participaran en l'espai solidari Creu Roja, Junts per la Vida, Psicòlegs i Psicòlogues Sense Fronteres i Càritas.

Totes les persones que vulguen conéixer la història del Palau dels Borja, i també el funcionament del parlament valencià, ho podran fer en horari de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores.

També et pot interessar

stats