Un dinar de Nadal acompanya aquest dissabte persones majors que pateixen soledat no desitjada

L’acte, organitzat a València per la fundació Amics de la Gent Major, també premiarà Carlos San Juan, impulsor de la iniciativa 'Soc major, no idiota'

2020 2
Imatge d'una de les campanyes d'Amics de la Gent Major / Amics de la Gent Major

La fundació Amics de la Gent Major celebra dissabte a València un dinar on persones majors i voluntariat, representants de l'administració pública i empreses col·laboradores es reuniran per a celebrar les festes en companyia. Aquesta iniciativa s’emmarca dins de la campanya ‘Aquest Nadal, quin és el teu desig?’, en la qual Amics de la Gent Major celebra menjars de Nadal en tot el territori estatal per a acompanyar persones que pateixen soledat no desitjada.

Carlos San Juan també estarà present en l'acte, ja que rebrà el Premi Amics de la Gent Major 2022. San Juan va aconseguir presentar al Ministeri d'Economia més de 600.000 signatures mitjançant la iniciativa 'Soc major, no idiota', en la qual reclamava als bancs un tracte més humà cap a les persones grans. La Fundació entrega aquest premi des de l'any 2010 a persones que lluiten per a millorar la qualitat de vida de les persones grans.

Diferents activitats per a celebrar junts Nadal

A través d'aquesta campanya, l’associació organitza 26 dinars de Nadal en què vora 2.000 persones podran sentir la màgia d'aquestes festes en companyia. Aquests menjars tindran lloc a les províncies on la fundació té més presència: Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona, València, Madrid, Saragossa i Sevilla.

A més, també faran diferents activitats locals com visites a fires, passejos per a contemplar els llums de Nadal a les ciutats o berenars i es lliuraran lots de Nadal a totes les persones majors que formen part de la fundació i que ho rebran de mans de les persones voluntàries.

La fundació realitza aquestes accions gràcies a la contribució de les persones voluntàries i amb el suport dels socis, donants i les empreses i entitats que col·laboren amb Amics de la Gent Major. Les accions es poden consultar a través de la pàgina web.

També et pot interessar

stats