À Punt col·labora amb la Fundació Amics de la Gent Major

Amics de la Gent Major es dedica a acompanyar les persones majors que pateixen soledat, mitjançant el voluntariat

Persona major i voluntaria
Persona major i voluntaria / Departament de Comunicació
28 d'octubre 2021 - 10:14

Els mitjans de comunicació públics han signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Amics de la Gent Major (AGM). D’aquesta manera, À Punt es compromet a difondre les campanyes d’AGM per a conscienciar les persones i les institucions de la situació de soledat no desitjada i el risc d’exclusió social que pateixen moltes persones majors i les conseqüències en la seua qualitat de vida.

“Els mitjans públics hem de ser els altaveus de les iniciatives de la societat civil en els àmbits on la solidaritat és més necessària, com és el cas de la solitud de les persones majors“ ha declarat el director general d’À Punt Mèdia, Alfred Costa.

Antonio Miguel, president de la Fundació AGM de la CV pensa que “aquest conveni té una gran rellevància, ja que obre una nova finestra que dona visibilitat a la situació de soledat no desitjada que pateixen moltes persones majors de la Comunitat Valenciana”.

Les finestres d’À Punt informaran i donaran visibilitat als projectes més importants de la Fundació com són els acompanyaments afectius que realitzen les persones voluntàries en domicilis, residències i hospitals, “així com les diferents activitats de socialització. No hem d’oblidar que la millor teràpia contra la soledat és una bona companyia”, ha afegit Antonio Miguel.

El pròxim mes de desembre, la Fundació té previst tornar a organitzar el tradicional dinar de Nadal per a les persones majors que reben l’acompanyament afectiu. Una activitat de socialització, que no es va poder celebrat l’any passat per la situació de pandèmia, i que es reprén enguany, si la situació sanitària ho permet. 

També et pot interessar

stats