Dimiteix el responsable de xarxes socials del PP en plena guerra oberta entre Casado i Ayuso

Ismael Sirio ha informat a través del seu compte de Twitter que es tracta d’una decisió molt meditada i traslladada a la direcció fa setmanes

Un gestor de xarxes socials treballant en una imatge d'arxiu
Un gestor de xarxes socials treballant en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

El responsable de xarxes socials del PP, Ismael Sirio López, ha presentat la dimissió. Es tracta d’una decisió molt meditada, segons afirma, que s'ha decidit dur a terme en aquest moment, encara que ell la va traslladar fa unes setmanes a la Direcció Nacional del partit.

L'eixida d'Ismael Sirio coincideix en el temps amb la guerra oberta entre la Direcció Nacional del PP i la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, que s'han llançat retrets mutus públicament.

Enmig de la polèmica es troba un suposat espionatge a la família de la presidenta madrilenya i la presumpta comissió de 286.000 euros que s'hauria emportat el germà d'Ayuso per un contracte de mascaretes en plena pandèmia. Casado ha exigit aquest dijous a la presidenta de la Comunitat un aclariment com més prompte millor, i ella s'ha defensat assegurant que tot és legal.

En aquesta guerra interna, Ismael Sirio ha fet pública la seua dimissió. "He pres la decisió, molt meditada, de deixar el meu lloc com a responsable de comunicació en línia del PP", ha revelat ell mateix en un missatge en el seu compte oficial de Twitter.

En el missatge explica que fa setmanes que va traslladar la decisió a la Direcció Nacional i que s'ha portat endavant aquest dijous. "El meu agraïment a Pablo Casado i a tot l'equip del PP", conclou el missatge.

També et pot interessar

stats