Casado: "Tot ha d'acabar i seria fàcil dir que no hi ha cap comissió a cap familiar"

El president del Partit Popular remarca que Isabel Díaz Ayuso encara no els ha facilitat informació sobre la participació del seu germà en el contracte sanitari

El president del Partit Popular, Pablo Casado, durant l'entrevista en la Cadena Cope
El president del Partit Popular, Pablo Casado, durant l'entrevista en la Cadena Cope / @COPE
18 de febrer 2022 - 09:51

El líder del PP, Pablo Casado, ha sostingut que la guerra oberta en el PP es pot resoldre aquest mateix divendres amb una condició: que la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, explique en concepte de què el seu germà va cobrar al voltant de 300.000 euros per un contracte atorgat pel seu govern. "Tot ha d'acabar i seria fàcil dir que no hi ha cap comissió a cap familiar", ha manifestat Casado.

En una entrevista en la Cope, el líder popular ha exigit informació a Ayuso sobre la concessió d'un contracte d'1,5 milions d'euros a l'empresa d'un conegut del seu germà perquè "hi deu haver qui pot pensar que està utilitzant un testaferro".

El líder de l'oposició ha assenyalat, a més, que les notícies sobre un presumpte espionatge de Génova a Ayuso són un "muntatge" per a tapar les sospites sobre Díaz Ayuso pel contracte al seu germà. "No s'entén que quan morien milers de persones aprofites per a fer un contracte amb la teua germana", ha dit el líder dels populars.

Casado ha confessat que se sent "molt sorprés" i "decebut" davant el que està ocorrent amb Ayuso, i ha recalcat que és "una cosa que no mereix". A més, ha assenyalat que el dossier sobre el germà d'Ayuso pel suposat cobrament de comissions en un contracte sanitari sobre mascaretes no va vindre de la Moncloa.

"Un espectacle lamentable"

Casado ha afirmat que la direcció del Partit Popular s'ha limitat a demanar informació en l'àmbit intern i ha rebutjat que haja sigut amb ànim inquisitorial. A parer seu, s'està "allargant un muntatge" quan seria "fàcil" demostrar que tot és correcte en aquest contracte.

"Tot això ha d'acabar", ha proclamat, i ha afegit que es pot fer justificant que s'ha fet amb la llei en vigor. Segons ha dit, és una cosa que "s'havia d'haver aclarit en privat" i evitar aquest "espectacle lamentable".

També et pot interessar

stats