Ayuso admet la participació del seu germà en el contracte sota sospita i arremet contra Casado per espiar-la

"Les declaracions que publiquen els mitjans, que provenen de l'entorn de Pablo Casado i que ell no desmenteix són el pitjor que es pot esperar"

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso durant la roda de premsa
La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, durant la roda de premsa / Efe

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha acusat la direcció nacional del Partit Popular d'actuar contra ella d'una forma "tan cruel" en acusar-la de casos de corrupció i "fer-ho sense proves". "Fiquen la meua família en l'assumpte", ha indicat.

Díaz Ayuso ha comparegut des de la seu de la presidència regional madrilenya, la Reial Casa de Correus, per a donar explicacions sobre les presumptes irregularitats en un contracte d'1,5 milions d'euros relacionat amb el seu germà i el suposat espionatge dut a terme en el si del PP a través de l'Empresa Municipal de l'Habitatge i Sòl (EMVS) per a investigar el seu entorn familiar.

La presidenta madrilenya ha reconegut que la relació comercial entre l'empresa a la qual es va adjudicar un contracte sanitari d'1'5 milions d'euros i el seu germà va existir i ha defensat que està tot regularitzat davant d'Hisenda.

"Les declaracions que publiquen els mitjans, que provenen de l'entorn de Pablo Casado i que ell no desmenteix són el pitjor que es pot esperar", ha assegurat Ayuso mentre s'adreçava directament al president nacional del PP.

Segons publica aquest dijous el diari ABC, el germà d'Ayuso hauria cobrat una comissió de 280.000 euros per mediar en l'adjudicació a dit del contracte de mascaretes sanitàries a l'empresa d'un amic.

La presidenta madrilenya ha assegurat que les declaracions que s'estan publicant en les últimes hores provinents de l'entorn de la direcció de Génova mostren "el pitjor de la política".

També et pot interessar

stats