Dos detinguts per apunyalar un home al barri de la Saïdia de València

Un veí va gravar la baralla on es pot veure que els dos detinguts assetgen una parella i agredeixen un home que intervé espontàniament 

Moment de la baralla al barri de la Saïdia de València

La Policia Nacional ha detingut aquest dissabte dos joves per prendre part en una baralla i agredir un home a la ciutat de València.

Els fets van passar al barri de la Saïdia de València, prop de l'Escola Oficial d'Idiomes. Segons es pot veure en el vídeo gravat per un dels testimonis presencials, dos joves assetgen una parella, molt probablement, segons sospita la policia, després d'intentar atracar-la i que aquesta es resistira. Els quatre discuteixen i intercanvien insults, però sense arribar a les mans.

En un cert moment, diverses persones s'acosten a ells per a intentar calmar la situació, però un d'ells intervé de manera espontània i ataca un dels joves. Tot seguit es lleva la samarreta i comença una baralla entre els tres, amb intercanvi de punyades i puntellons.

Els dos joves agredeixen el tercer, que cau a terra, i se'n van corrents. Alguns dels veïns i veïnes que presencien l'escena els persegueixen i es pot sentir que els criden "assassins".

Tal com es pot escoltar en el vídeo, i han confirmat fonts policials, en la baralla l'home va rebre diverses punyalades. Els dos joves ja han sigut detinguts.

També et pot interessar

stats