Detingut un jove per abordar dues dones i fer-los tocaments al carrer Xàtiva

El detingut ha passat a disposició judicial, mentre que la policia investiga si hi ha més víctimes

El telèfon d'atenció gratuïta a víctimes de violència de gènere és el 016 i no deixa rastre en la factura
El telèfon d'atenció gratuïta a víctimes de violència de gènere és el 016 i no deixa rastre en la factura / Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut aquest dijous un jove per abordar per sorpresa dos dones al carrer Xàtiva (València), llançar-se sobre elles i tocar-los les parts íntimes, segons han informat fonts de la Prefectura Superior.

La detenció ha tingut lloc després de rebre a través del 091 d'una dona que alertava que havia sigut víctima de tocaments per part d'un home que l'ha abordada per sorpresa en una zona cèntrica del carrer Xàtiva quan es dirigia al treball.

Pel que sembla, l'ha agarrat pel darrere i ha arribat fins al seu sexe, i ha continuació ha intentat ficar les mans per l'interior de la roba.

Quan els agents han arribat al lloc, la víctima ha donat una descripció detallada del sospitós gràcies a la qual la policia l'ha localitzat en pocs minuts pels voltants, i ha sigut detingut en el moment com a presumpte autor d'un delicte d'abús sexual.

Una vegada en dependències policials, els agents han tingut coneixement d'un altra possible víctima que hauria patit un fet molt similar a mateixa zona de la ciutat dies abans per part d'un home de les mateixes característiques.

Després de fer gestions, la policia el considera el possible autor d'un altre abús sexual i continua amb les investigacions per a esbrinar si poguera haver-hi més víctimes. El detingut, que no tenia antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

També et pot interessar

stats