Detingut un home a València per tractar d'asfixiar la seua parella

La dona, que va refugiar-se en casa d'una veïna, tenia una relació d’uns vint anys amb l’arrestat, que presumptament l'ha agredida en "multitud" d'ocasions

Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuita
Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta / À Punt NTC

Agents de la Policia Local de València han detingut un home per un presumpte delicte de violència gènere, acusat d’haver-li propinat una punyada a la seua parella, intentar asfixiar-la i amenaçar de matar-la. La dona va escapar i va poder refugiar-se en l'habitatge d'una veïna, segons ha explicat el cos policial.

Els fets van ocórrer l’1 d'octubre, cap a la una i mitja de la matinada. Els agents reberen l'alerta dels veïns, que havien sentit els crits de la dona demanant auxili. En arribar al lloc dels fets, el veïnat va indicar que la víctima s'havia aconseguit escapar i es trobava a casa d'una de les seues veïnes, mentre que el presumpte agressor s'havia tancat en l'habitatge.

La dona, que es trobava "molt alterada", "plorant" i amb "signes evidents d'haver patit una agressió", va assegurar que l’individu havia arribat a casa embriac i ella li havia recriminat la seua tardança, moment en el qual ell s'havia abalançat sobre ella per a agredir-la. Per contra, l'home va oferir altra versió dels fets als agents: que era ella qui es trobava sota els efectes de l'alcohol i qui havia iniciat una discussió.

La víctima i l'home portaven al voltant de vint anys de relació i, segons el cos policial, l'ocorregut dissabte no va ser un episodi aïllat, sinó que l'home havia agredit la dona en "multitud d'ocasions". Ella va manifestar que li tenia moltíssima por perquè era gelós i tenia una actitud molt controladora. Per tot això, l'home ha sigut arrestat acusat d'un delicte de violència de gènere.

També et pot interessar

stats