Detingut a França el marit de la dona assassinada aquest cap de setmana a Tudela

El govern de Navarra ha mostrat "el seu més profund rebuig i condemna" davant el crim

Minut de silenci davant el Parlament de Navarra per l'assassintat de la dona de Tudela
Minut de silenci davant del Parlament de Navarra per l'assassintat de la dona de Tudela / EFE

El govern foral de Navarra ha comunicat la detenció a França del marit de la dona de 38 anys, natural de Cortes, que aquest cap de setmana va ser assassinada presumptament de diverses ganivetades, segons ha explicat l'executiu en un comunicat.

El govern de Navarra ha mostrat "el seu més profund rebuig i condemna" davant el crim. El jutge remet la causa al jutjat de primera instància i instrucció número 2 de Tudela, que és l'òrgan especialitzat en violència sobre la dona.

El vicepresident i conseller de Presidència, Igualtat, Funció Pública i Interior, Javier Remírez, i la directora gerent de l'Institut Navarrés per a la Igualtat, Eva Istúriz, han participat aquest dimarts en la concentració pels últims assassinats de violència de gènere ocorreguts a Espanya celebrada en el Parlament de Navarra i participaran en els actes de repulsa convocats per l'Ajuntament de Cortes a les 20:00 hores.

L'Ajuntament de Tudela té previst celebrar aquest dimecres a les 9:30 hores un ple extraordinari per a determinar les accions de condemna. L'executiu foral insta institucions, agents socials i la ciutadania en general a acudir a totes les concentracions que puguen convocar-se.

També et pot interessar