Detingut per no connectar sa mare, de 82 anys, a la màquina que necessita per a viure

La policia ha detingut un home de 53 anys que no connectava intencionadament sa mare a una màquina que li neteja la sang i, com a conseqüència, ha calgut hospitalitzar-la

Vehicle de la Policia Nacional
Cotxe de la Policia Nacional / Arxiu

Agents de la Policia Nacional han detingut a la ciutat de València un home de 53 anys acusat de no connectar intencionadament sa mare, de 82 anys i impedida, a una màquina que li neteja la sang de les altes concentracions de carboni acumulades al cos. Per això ha calgut hospitalitzar-la.

La Policia va quedar alertada per l'entorn de la víctima, que necessita que l'únic fill que viu amb ella al districte dels Poblats Marítims la connecte diàriament, entre les 12 de la mitjanit i les 6 del matí, a aquesta màquina per a no patir problemes greus de salut.

Tal omissió l'hauria feta a propòsit, malgrat conviure amb la progenitora i ser el garant de la seua salut, i sabedor que no connectar-la tindria greus repercussions, segons han informat fonts policials aquest diumenge.

Els agents han esbrinat que no era la primera vegada que es produïa aquesta omissió, així com que el fill donava un tracte degradant i vexatori a la mare, amb insults habituals i descurant la seua alimentació. Per això, ha quedat detingut com a presumpte autor d'un delicte contra les relacions familiars.

L'arrestat, amb nombrosos antecedents policials, ha quedat en llibertat després de declarar, però ha quedat advertit de l'obligació de comparéixer davant de l'autoritat judicial quan li ho requerisquen.

També et pot interessar

stats