Detenen a València un home per donar drogues a una menor i abusar després d'ella

L'individu la va tindre atordida dia i mig mentre la traslladava en cotxe d'un local a un altre

Un Policia Nacional, en una imatge d'arxiu
Un policia nacional, en una imatge d'arxiu / Europa Press

Agents de la Policia Nacional han detingut un home acusat d'abusar sexualment d'una menor d'edat després de subministrar-li droga i deixar-li atordida, segons han informat fonts policials en un comunicat. En aquesta operació s'ha arrestat també una segona persona que presumptament havia quedat amb la víctima per a donar-li substàncies estupefaents.

La investigació es va obrir el passat 18 d'octubre, quan la mare de la xica va interposar una denúncia per desaparició, ja que no tenia coneixement del parador de la filla ni aconseguia contactar amb ella des de la vesprada anterior. Els agents, després de descartar una desaparició forçosa, van investigar en l'entorn de la menor per a localitzar-la i en el transcurs d'aquestes ella mateixa es va presentar a sa casa l'endemà de matí, en un estat d'atordiment.

Els agents han esbrinat que, segons sembla, la vesprada del 17 d'octubre, la jove va intentar quedar amb un conegut major d'edat perquè li subministrara drogues i, per això, va pujar al vehicle d'un home que no coneixia i que es va oferir a traslladar-la fins al lloc acordat de trobada.

Després de recollir-la, aquest individu, suposadament, li va oferir substàncies estupefaents i, aprofitant l'estat de somnolència i atordiment de la menor, la va traslladar d'un local a un altre entre la vesprada del dia 17 i el matí del 19. En un determinat moment, la va obligar a practicar-li una fel·lació. Afortunadament, la víctima va poder escapar-se quan, aquell dia, el cotxe en què es desplaçaven va parar-se a l'avinguda de Peset Aleixandre després de quedar-se sense combustible. Se'n va baixar ràpidament en un moment de desconcert del seu captor. Un altre conductor va auxiliar-la en veure l'estat de desconsol en què es trobava i la va portar a sa casa. 

Després de diverses indagacions, els policies han aconseguit localitzar el sospitós i l'han detingut com a presumpte autor dels delictes d'agressió sexual i tràfic d'estupefaents. Així mateix, han arrestat l'home amb el qual hauria quedat inicialment la xica com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. Els dos detinguts, de 43 i 49 anys, tenen antecedents policials i ja han passat a disposició judicial.

També et pot interessar

stats