Detenen set membres d'una família per tràfic de drogues a Santa Pola i les Baies

En la venda participava fins i tot un matrimoni, de 83 i 80 anys, que feia tasques de vigilància.

En l'operació s'ha intervingut un total de 105 grams d'haixix, 21 d'amfetamines, 15 de cocaïna, 7 de marihuana i 1.200 euros en efectiu
En l'operació s'ha intervingut un total de 105 grams d'haixix, 21 d'amfetamines, 15 de cocaïna, 7 de marihuana i 1.200 euros en efectiu / Guàrdia Civil

Agents de la Guàrdia Civil han detingut a Santa Pola i a la pedania il·licitana de les Baies (Baix Vinalopó) quatre persones i està investigant-ne tres més. Totes són de la mateixa família i estan acusades de tràfic de drogues i pertinença a grup criminal.

En la venda a la menuda que duia a terme el grup participava fins i tot un matrimoni, de 83 i 80 anys, que feia labors de vigilància i avisava la resta, en cas de presència policial.

La investigació va començar quan, a principis de febrer, els agents van detectar diversos punts de venda de droga, a la menuda, dues a Santa Pola i un altre en la pedania pròxima de les Baies, a Elx. Els tres punts de venda eren gestionats per un clan familiar, que utilitzava un dels domicilis com a base principal per a la venda de diferents substàncies estupefaents.

En els escorcolls els agents han trobat un laboratori equipat per a l'elaboració i cultiu de marihuana a cobert. En l'operació s'ha intervingut un total de 105 grams d'haixix, 21 d'amfetamines, 15 de cocaïna, 7 de marihuana, 1.200 euros en efectiu, material per a la manipulació dels diferents tipus de droga i 2 vehicles.

Els set detinguts han passat ja a disposició de l'autoritat judicial, que ha decretat l'ingrés a la presó provisional de dos d'ells, i la resta ha quedat en llibertat a l'espera de juí.

També et pot interessar

stats