Detenen el propietari d'un restaurant de la platja de Gandia per traficar amb drogues

L'home guardava cocaïna amagada en l'interior d'un pot de crema solar

Agents de la Policia Nacional
Agents de la Policia Nacional / CNP

La Policia Nacional ha detingut un home de 37 anys que traficava amb drogues des del seu negoci de restauració a la platja de Gandia. Segons informa la Policia Nacional en un comunicat, el sospitós guardava la substància estupefaent, pel que sembla cocaïna, amagada a l'interior d'un pot de crema solar.

La col·laboració ciutadana ha sigut clau en la detenció ja que la Policia Nacional va tindre coneixement que en l'establiment es podria estar venent drogues gràcies als avisos de la població.

Durant el procés d'investigació, els agents van verificar que del local eixien una gran quantitat de persones pocs minuts després d'haver entrat, sense donar temps a fer una consumició.

Quan la Policia va obtindre les dades necessàries, els agents procediren a escorcollar tant l'interior del local com els treballadors que es trobaven en aquell moment en la seua jornada laboral. En l'escorcoll, la Policia Nacional va intervindre sis bossetes de substància pulverulenta blanca (es creu que cocaïna) amagades dins d'un pot de crema solar. A més, es va confiscar una balança de precisió, 115 euros i un telèfon mòbil.

Finalment es va detindre el responsable de l'establiment com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues.

El detingut ja comptava amb antecedents policials per delictes contra la salut pública i després de passar a disposició judicial s'ha decretat l'ingrés a la presó.

També et pot interessar

stats