La Fiscalia acorda llibertat vigilada per als dos nous detinguts per les agressions sexuals a dues menors a Burjassot

L'adolescent que presumptament va ser violada en grup reconeix a dos dels suposats agressors en la roda de reconeixement

Casa abandonada a Burjassot on va tindre lloc la presumpta agressió
Casa abandonada a Burjassot on va tindre lloc la presumpta agressió
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
01 de juliol 2022 - 13:29 Actualitzat: 01 de juliol 2022 - 20:20

La Policia Nacional ha detingut dos menors més per la seua presumpta implicació en les agressions sexuals a dues menors comeses a Burjassot el passat mes de maig. Amb aquests dos nous arrestats, ja són huit, i només un d'ells és major de 18 anys, els detinguts per aquest assumpte que s'està investigant. Les detencions s'han produït només unes hores després que una de les víctimes, la que presumptament va ser violada en grup, reconeguera els presumptes agressors en la roda de reconeixement. Els fets van ocórrer el passat 16 de maig en una casa abandonada de la de Burjassot, prop de Godella.

Durant la vesprada, la Fiscalia de Menors ha acordat llibertat vigilada per als dos menors detinguts .

En aquest cas s'investiga una violació grupal a una adolescent de 12 anys i una altra violació individual a una altra xiqueta de la mateixa edat. Les víctimes, suposadament, no coneixien els agressors i havien quedat amb ells a través d'Instagram.

Com a presumptes autors de les agressions, inicialment van detindre cinc menors, d'entre 15 i 17 anys. El jutge va acordar llibertat vigilada amb allunyament per a tots ells, en contra del criteri de la Fiscalia, que va recórrer aquesta decisió i va sol·licitar l'internament dels menors per considerar aquesta mesura "més adequada als fets".

També es va arrestar un adult de 18 anys. A tots ells se sumen, aquest divendres, dos menors més. 

D'altra banda, la menor de 13 anys que suposadament va ser violada pel grup va identificar dos dels presumptes agressors en una roda de reconeixement celebrada dimecres. Segons ha explicat a EFE l'advocada d'aquesta menor, Manuela Muñoz, en la roda de reconeixement l’adolescent va poder identificar dos agressors dels quatre que la van assaltar. A més, Muñoz ha detallat que hi ha un altre detingut que ha admés que va mantindre relacions amb la menor i un quart suposat participant que no va acudir a aquest tràmit.

Aquesta menor que ja ha fet les identificacions ha sigut citada el 18 de juliol per a dur a terme la prova preconstituïda, en què es grava amb càmera Gesell la seua declaració perquè, en cas que posteriorment s'òbriga judici oral, no haja de tornar a explicar el que ha passat.

També et pot interessar

stats