Detenen dos lladres quan robaven a l'edifici de Campanar cremat

Els agents de la Policia Local els ha sorprés amb aixetes que havien sostret dels habitatges calcinats. S'ha muntat un dispositiu de seguretat a la zona per a evitar saquejos

Bombers treballant en l'edifici incendiat
Bombers treballant en l'edifici incendiat / Jorge Gil (Europa Press)

La Policia Local de València ha confirmat la detenció aquesta matinada de dos homes que estaven robant dins dels dos edificis que va destruir el foc al barri de Campanar, a València. Els agents els han agafat in fraganti quan portaven jocs d'aixetes que acabaven de sostraure dels habitatges.

Els lladres volien aprofitar la foscor de la matinada per a saquejar els habitatges que estan buits després del gran incendi que va matar deu persones.

A les 01:45 hores dues patrulles que feien labors de vigilància a l'edifici sinistrat del carrer de Rafael Alberti, van sentir sorolls que provenien de l'interior. Els agents van sol·licitar ajuda a través de l'emissora i van inspeccionar l'edifici.

En la segona planta van trobar dues persones que en veure els agents van fugir. A una de les persones sorpreses a l'edifici la va interceptar una patrulla que havia acudit en suport a escassos metres de l'edifici. Es va passar per emissora la descripció del segon sospitós a qui van localitzar al carrer de l'Alqueria de Rico.

En la segona planta van trobar una bossa d'esport amb diversos jocs d'aixeteria, un martell i unes alicates. En la segona i tercera planta faltava l'aixeteria d'alguns dels pisos.

Per aquests fets els agents han procedit a la detenció de S.H., de 23 anys i L.B., de 51 anys, que han sigut posats a disposició de l'autoritat judicial en la inspecció central de guàrdia.

Arran d'aquests robatoris s'ha incrementat la vigilància a la zona amb un dispositiu format per agents de la Policia Local i la Policia Nacional.

Els únics que poden accedir-hi són els veïns després que el titular del jutjat d'instrucció número 9 de València, encarregat de la investigació sobre l'incendi en dos edificis residencials, va autoritzar l'entrada del veïnat a l'immoble.

Acompanyats dels bombers, els afectats poden entrar en els pisos i en l'aparcament per a retirar pertinences personals i els vehicles estacionats.

També et pot interessar

stats