La Creu Roja arreplega material escolar per a les famílies més necessitades

La campanya "Tornada a escola solidària" celebra la catorzena edició després que l'any passat es recollira material valorat en 500.000 € que va beneficiar prop de 15.000 xiquets i xiquetes

Al voltant de quinze mil xiquets i xiquetes es beneficien d'aquest programa / À Punt NTC

La tornada a l'escola sempre suposa un augment de despeses per a les famílies, però amb la crisi, enguany pot arribar a llevar la son a mares i pares. En aquest context torna per catorzena vegada la campanya "Tornada a escola solidària" que fan conjuntament la Creu Roja i la Fundació Solidaritat Carrefour a tot Espanya.

La finalitat d'aquesta iniciativa és arreplegar material escolar per a poder ajudar les famílies amb menys recursos. Així, fins a aquest diumenge, totes les tendes de la cadena tenen punts de recollida on qualsevol persona pot donar material escolar bàsic, com retoladors, llibretes, llapis, gomes d'esborrar, etc.

D'aquesta manera, l'any passat es va recollir a tot l'estat espanyol material valorat en més de 500.000 euros, que va beneficiar quasi 15.000 xiquets i xiquetes. A banda, l'empresa ha fet una donació directa de 100.000 euros.

Amb l'augment de famílies que requereixen aquests recursos en comparació a l'any passat, les fundacions esperen poder arribar a cobrir totes les necessitats quan falta només una setmana perquè comence el curs escolar.

També et pot interessar

stats