Continua oberta la investigació de la mort d'un tret de la dona embarassada a Vall d'Uixó amb cinc detinguts

La parella de la víctima està detinguda com a presumpte autor del tret i suposat autor dels delictes d'homicidi per imprudència i tinença il·lícita d'armes 

La caserna de la Guàrdia Civil de Castelló, on es troben les persones detingudes
La caserna de la Guàrdia Civil de Castelló, on es troben les persones detingudes / À Punt NTC

La investigació per la mort registrada dilluns passat a la Vall d'Uixó (Plana Baixa) d'una dona de 28 anys embarassada després d'haver rebut un tret al cap es manté oberta, segons ha indicat aquest divendres la delegada del govern espanyol a la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé. Agents de la Guàrdia Civil han detingut cinc persones per la defunció de la dona. El primer arrest va ser el de la parella de la víctima com a presumpte autor del tir i suposat autor dels delictes d'homicidi per imprudència i tinença il·lícita d'armes.

Posteriorment, la Benemèrita va detindre quatre persones més: dues d'elles per presumptes delictes d'encobriment i dues més per la suposada cooperació necessària per a la comissió dels fets, que van ocórrer passades les 23:00 hores de dilluns al barri Carbonaire, a l'altura del carrer Nou de la Vall d'Uixó.

"D'una manera o una altra —els altres detinguts— van ser col·laboradors o van estar involucrats en el fet", ha apuntat Bernabé, alhora que ha demanat "deixar que seguisca el seu curs la investigació". La intenció dels agents és esgotar el termini de 72 hores en què poden estar retinguts a les dependències tot i que previsiblement, les cinc persones detingudes passaran a disposició judicial aquest dissabte. 

El tret que finalment va costar la vida a la dona es va produir, segons les primeres investigacions, en el transcurs d'una baralla entre membres d'una mateixa família "molt nombrosa", segons assenyalava la delegació del govern espanyol a la Comunitat Valenciana.

A la dona la van traslladar inicialment a un centre de salut de la ciutat i posteriorment, en estat crític, la van traslladar a l'Hospital Clínic de València, on se li va practicar una cesària i poc després, va morir. El nadó, d'altra banda, evoluciona favorablement, com va confirmar el conseller de Sanitat Universal, Miguel Mínguez, i continuarà ingressat fins que li donen l'alta mentre es busquen familiars pròxims que se'n puguen fer càrrec.  

També et pot interessar

stats