Consulta les noves citacions de vacunació per al personal dels centres educatius

Educació publica els horaris i els llocs on s'administraran les dosis d’AstraZeneca. 

Municipis valencians amb punts de vacunació
Municipis valencians on s'han habilitat punts de vacunació per al personal dels centres escolars

El personal dels centres educatius ja té cita per a vacunar-se. La Conselleria d’Educació ha publicat les noves citacions, després de reprendre’s la vacunació d'aquest col·lectiu amb la vacuna d’AstraZeneca, seguint els criteris de l’Agència Europa de Medicaments (EMA, en les seues sigles en anglés), que ha dictaminat que aquest preparat és segur i que els avantatges que comporta són més grans que els riscos. 

Els vora 150.000 treballadors dels centres escolars valencians es vacunaran durant quatre dies i Educació i Sanitat Universal han programat cinc sessions: el 26 de març de vesprada, el 27 de març amb sessió matinal i vespertina, el 31 de març de vesprada i l’1 d’abril de matí en els punts habilitats en 23 poblacions. 

 

Cercador de centres educatius de la província d'Alacant

Cercador de centres educatius de la província de Castelló

Cercador de centres educatius de la província de València

En aquest procés també participaran els professionals dels centres educatius majors de 55 anys, després que el Ministeri de Sanitat ha ampliat l’edat a la qual s’administra aquest preparat d'AstraZeneca.

En alguns casos, s’ha dividit el personal del centre educatiu en dues tandes de vacunació perquè el procés siga més operatiu, de manera que la meitat dels professionals estaran citats a una hora i l’altra meitat un poc després. De matí, les sessions de vacunació començaran a les 9:30 hores, i es prolongaran fins a les 20:30 hores de la vesprada, en el cas de les vespertines. 

 

També et pot interessar

stats