Consulta els carrers de València tallats al trànsit aquestes Falles

Amb la instal·lació d'envelats i dels nombrosos monuments fallers a la ciutat de València, la circulació i l'estacionament de vehicles als carrers poden quedar afectats

Mapa dels carrers tallats a València durant les Falles
Mapa dels carrers tallats a València durant les Falles / Ajuntament de València

Les Falles es preparen per al cap de setmana gran i, perquè el trànsit rodat no supose un perill per a la gran quantitat de vianants que hi ha a València durant aquests dies, que a més comparteixen els carrers amb els envelats, els nombrosos monuments fallers i els espectacles pirotècnics, l'Ajuntament de València ha restringit la circulació i l'estacionament dels vehicles.

Segons indica el consistori en el ban de Falles, fins al 15 de març la circulació quedarà tallada per l'interior del perímetre que formen els carrers de Colom i de Xàtiva, l'avinguda de l'Oest, la plaça de la Ciutat de Bruges, la plaça de la Reina i els carrers de la Mar, del General Tovar i del Palau de Justícia des de les 12:00 hores fins mitja hora després que acaben les mascletaes. No obstant això, en aquest cas, la Policia Local podrà modificar tant l'hora d'inici del tall de la circulació com la del restabliment, si les condicions puntuals ho exigeixen.

Pel que fa a la via dreta del llit del Túria, des de les 15:00 hores del dia 16 fins a les 4:00 del 20 de març la circulació quedarà prohibida des del pont de les Glòries Valencianes fins a la plaça d'Amèrica, i les grans vies, incloent-hi la plaça d'Espanya i els passos inferiors del passeig de la Petxina.

Cal tindre en compte que aquesta prohibició no afecta els residents de la zona restringida al trànsit, perquè tindran accés a la seua propietat amb l'exhibició del DNI, el permís de circulació, la targeta de permís de circulació per a carrers per a vianants, el rebut d'impost de béns immobles o el lloguer al seu nom que acredite la residència.

Pel que fa a l'estacionament, s'ha prohibit per a tota classe de vehicles fins a les 04:00 hores del 20 de març a les vies següents, excepte autorització expressa:

Plaça de l'Ajuntament, carrer de Xàtiva (des del passeig de Russafa fins a la plaça de Sant Agustí), carrer de Roger de Llòria (des de la plaça de l'Ajuntament fins al carrer de Pascual i Genís), carrer de Correus, carrer de Pérez Pujol, carrer de les Barques, carrer del Pintor Sorolla, carrer de la Barcelonina, carrer del Poeta Querol (el tram comprés entre el carrer de Minyana i el carrer dels Ballesters, i el carrer de les Barques i el carrer del Pintor Sorolla) i carrer de Sant Vicent Màrtir (de la plaça d'Espanya a l'avinguda de Maria Cristina).

Quant a les bicicletes, no podran estacionar-les fins al 19 de març en cap mena de suport o instal·lació a la plaça de l'Ajuntament i carrers adjacents, des de dues hores abans de començar les mascletaes, ni tampoc en els itineraris oficials de l'Ofrena durant els horaris de realització.

A més, l'Ajuntament ha comunicat que el servei d'estacionament regulat amb limitació horària, més conegut com a ORA, es modifica fins a les 09:00 hores del 20 de març en tot el terme municipal. En aquest sentit, la zona blava suspén la regulació horària, la zona taronja passarà a ser exclusiva per a residents les 24 hores del dia i la zona verda mantindrà el funcionament habitual.

També et pot interessar

stats