Els envelats de les falles prenen els carrers de València

Els cartells de “prohibit estacionar” ja estan presents a la ciutat per tal de muntar les carpes falleres

Envelat al costat del Mercat de Colom / À Punt NTC

Les grues de gran tonatge, carregades amb estructures de ferro comencen a envair els carrers. Les armelles es col·loquen a les marques de terra d'altres anys i a poc a poc, peça a peça, l'envelat prendrà forma. 

L’ambient faller ja és palpable als carrers i el muntatge de les carpes de les comissions materialitza la proximitat de les festes de Sant Josep. Cal treballar a destall, perquè són poques les empreses que fan muntatge d'envelats i només a València han de deixar posades 281 estructures abans de divendres.

En aquest compte enrere, la fisonomia de la ciutat comença a canviar. Hi ha talls de carrers a causa de les mascletaes, o les primeres peces dels monuments fallers que xafen el carrer. Tots preparats per a donar pas a la festa.

Els cartells que avisen del moment en el qual cal retirar els vehicles per a donar pas a les falles i els envelats ja són presents en molts punts de la ciutat. Aquest dimarts quedaran enllestides 67 estructures a la capital del Túria.

A partir de divendres, amb pràcticament tots els envelats acabats, començarà a sonar la música en aquests locals, que acolliran revetles, discomòbils i activitats sense descans.

També et pot interessar

stats