Condemnen un funcionari d'Alacant per repostar per valor de 1.800 € al seu vehicle amb una targeta de l'Ajuntament

El funcionari, que treballa com a mecànic en la corporació, va beneficiar-se d'una targeta amb què es pagava el carburant dels vehicles oficials.

Condemnen un funcionari d\'Alacant per repostar per valor de 1.800 € al seu vehicle amb una targeta de l\'Ajuntament
Condemnen un funcionari d'Alacant per repostar per valor de 1.800 € al seu vehicle amb una targeta de l'Ajuntament

La secció tercera de l'Audiència Provincial d'Alacant ha condemnat un funcionari de l'Ajuntament d'Alacant a 8 mesos de presó i a la suspensió com a treballador públic mentre dure la condemna, per pagar amb una una targeta del consistori el repostatge del seu vehicle particular. 

La sentència confirma la condemna imposada pel jutjat penal número 3 per un delicte de malversació contra el funcionari, que treballava de mecànic en la corporació i que de desembre del 2011 a setembre del 2012 es va gastar 1.829,74 euros en carburant.

La sala desestima el recurs d'apel·lació interposat pel funcionari, que està adscrit al parc mòbil de l'Ajuntament des de 1994, i considera provat que va fer ús d'una de les targetes de repostatge dels automòbils oficials en benefici propi, per a omplir el depòsit del seu vehicle particular, generalment en una gasolinera del Campello durant els caps de setmana. 

El funcinari també haurà d'indemnitzar l'Ajuntament d'Alacant pels 1.829,74 euros en carburant, dels quals va apropiar-se indegudament, i pagar les costes del procediment, incloses les de l'acusació particular.

També et pot interessar

stats