Condemnen a 14 anys de presó un home per abusar de quatre xiquetes en el Fondó de les Neus

L'acusat aprofitava les estades de les menors a la casa de camp, d’entre 7 i 10 anys, per a fer-los tocaments 

Façana de l'Audiència Provincial d'Alacant
Façana de l'Audiència Provincial d'Alacant / Europa Press

Un home ha sigut condemnat per l'Audiència d'Alacant a 14 anys de presó per abusar de quatre xiquetes que acudien a la casa de camp de la seua propietat en el Fondó de les Neus, al Vinalopó Mitjà. El tribunal de la secció tercera que havia de jutjar la causa el considera responsable de quatre delictes d'abús sexual a menors, després que el processat, de 49 anys i nascut a Elx, aconseguira un acord de conformitat amb la Fiscalia pel qual reconeix l'autoria dels fets.

La sentència indica que, entre 2015 i 2021, l'acusat va aprofitar les estades de les quatre menors a la casa de camp per a practicar-los diversos tocaments als pits i a les parts íntimes. També determina que es despullava de cintura cap avall davant les xiquetes, d'entre 7 i 10 anys, a les quals els agafava les mans perquè li feren tocaments i forçar-les a fer-li moviments de masturbació.

El tribunal li imposa la pena de tres anys i sis mesos per cadascun dels quatre delictes. A més, estableix que l'ara condemnat haurà de compensar a cadascuna de les víctimes en la quantitat de 5.000 euros pels danys morals ocasionats, la qual cosa suma un import total de 20.000 euros.

També et pot interessar

stats