Concentració a València per a reclamar l'alliberament de l'AP-7

La protesta està convocada per la CAVECOVA i compta amb el suport de la FVMP i partits polítics com el PSPV i Compromís.

Concentració a València
Concentració a València / Compromís.

La seu de la Delegació del Govern, al carrer Colom de València, ha sigut aquest dimecres escenari d'una concentració per a reclamar la gratuïtat de l'AP-7 i la reversió de la concessió privada.

La protesta està organitzada per la Confederació d'Associacions Veïnals i de Consumidors de la Comunitat Valenciana (CAVECOVA) i té el suport de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), i partits polítics com el PSPV i Compromís.

Reclamen que la infraestructura siga pública a partir de l'1 de gener del 2020 i que no es renove la concessió administrativa actual, que acaba el 2019.

Segons assegura el PSPV, el Govern d'Espanya encara no ha explicat amb claredat què es pretén fer amb l'autopista. La decisió d'alliberar l'AP-7 afectarà el 40% de la població espanyola, que es concentra en el recorregut d'aquesta via que uneix la costa mediterrània des de la frontera amb França fins a Andalusia. Ací es produeix el 57% del PIB espanyol.

També et pot interessar

stats