La Comunitat Valenciana registra 1.704 nous contagis i 9 defuncions, rècord de morts en els últims tres mesos

Torna a baixar la pressió hospitalària, amb 682 persones ingressades, 111 d’elles a les UCI

Pacient amb Covid-19 ingressat en l'UCI d'un hospital
Pacient amb Covid-19 ingressat a l'UCI d'un hospital / À Punt NTC

La Comunitat Valenciana continua immersa en la fase d’estabilització de la quarta onada. Aquest dimarts, la Conselleria de Sanitat Universal ha notificat 1.704 nous contagis en les últimes 24 hores, la xifra diària més baixa de positius de les tres últimes setmanes. 

En aquests moments hi ha 28.907 casos actius al territori valencià; és a dir, persones malaltes de coronavirus. Això suposa un 6% del total de positius des de l’inici de la pandèmia. 

Tot i això, la cara negativa de les dades la trobem hui en les xifres de defuncions. Sanitat Universal ha notificat nou decessos, que corresponen als últims set dies, l’indicador més alt dels últims tres mesos. Però la Comunitat Valenciana es troba ara en un escenari pandèmic ben diferent, amb la campanya de vacunació que avança a bon ritme i amb la qual s’espera que el 70% de la població estiga immunitzada amb la pauta completa d’ací a dues setmanes. 

Baixa la pressió hospitalària, amb 682 persones ingressades

Després d’un repunt dels ingressos als centres sanitaris valencians durant el cap de setmana, torna a baixar la pressió hospitalària. Hui dia hi ha 682 persones ingressades en planta, 49 menys que dilluns. Pel que fa a les unitats de cures intensives, baixen en dos el nombre de malalts en vigilància intensiva, fins als 111.

També et pot interessar

stats