Compararan les restes biològiques trobades a la casa de Manuel amb l'ADN de Marta Calvo

El resultat de les anàlisis dels teixits trobats al lavabo de la vivenda de l'acusat pot tardar entre dotze i quinze dies.

Continua la cerca de les restes del cos de Marta Calvo a l'abocador de Dos Aigües
Continua la cerca de les restes del cos de Marta Calvo a l'abocador de Dos Aigües / Manuel Burque (Efe)

El laboratori de criminalística de la Guàrdia Civil a Madrid compararà amb l'ADN de Marta Calvo les restes biològiques trobades la vesprada de dimarts durant la inspecció ocular a la casa de Manuel (Ribera Alta) on residia Jorge Ignacio Palma, l'autor confés de l'esquarterament de la jove.

Després d'onze hores d'escorcoll, amb presència del detingut, els equips de de criminalística van trobar restes biològiques en la canonada del lavabo, uns teixits que poden correspondre a pell humana.

Els resultats de les proves poden tardar entre dotze i quinze dies. Mentrestant, aquest dimecres es reactiva la cerca de les restes del cos de Marta a l'abocador de Dos Aigües, on presumptament podrien haver arribar les restes que l'acusat va confessar haver repartit en diversos contenidors de la Ribera Alta.

En paral·lel, la Guàrdia Civil també investiga si un còmplice va ajudar Jorge Ignacio Palma a desfer-se del cadàver de la jove d'Estivella. En total, uns cinquanta agents, desplegats entre Manuel i Dosaigües, treballen en el cas.

El detingut continua al centre penitenciari de Picassent, on es troba tancat de manera preventiva des del passat 6 de desembre per orde de la jutgessa de guàrdia d'Alzira.

També et pot interessar

stats