Comença el juí per l'agressió homofòbica a un home al parc del Tossal d’Alacant

 Un grup de 13 persones, nou d'elles menors d'edat, agrediren un home de 43 anys, i li trencaren el fèmur, la barra i el nas

Comença el juí per l'agressió homofòbica a un home al parc del Tossal d’Alacant / À Punt NTC

Aquest dijous ha començat a Alacant el juí per l'agressió homofòbica que va tindre lloc el febrer passat al parc del Tossal. Un grup de 13 persones, nou d'elles menors d'edat, agrediren un home de 43 anys. Li trencaren el fèmur, la barra i el nas. 

Finalment, només han jutjat els quatre acusats. Tots tenen de 18 a 21 anys, i estan acusats d'un delicte d'odi i d'un altre de lesions. Els altres nou detinguts, menors d'edat, segueixen un procediment paral·lel i serà el penal de menors qui els jutjarà en breu. 

Els fets es remunten al 14 de febrer. La víctima estava amb dos amics, al parc del Tossal d'Alacant, quan els acusats l'abordaren i li pegaren una palissa, amb la qual li provocaren lesions al fèmur, la mandíbula i el nas. L’home ha demanat testificar darrere d'una mampara per no haver d'enfrontar-se cara a cara amb els agressors.

La defensa de la víctima considera provat que estem davant d'una agressió homofòbica. Diu que els agressors ho planificaren, i per això considera que es tracta d’un delicte d'odi i demana per a ells la pena màxima, quatre anys de presó.

A més, dels acusats i la víctima, també han declarat els dos amics que l'acompanyaven el dia dels fets i els agents de la Policia que van portar a terme la investigació.

També et pot interessar