Les clarisses de Gandia tornen a vendre els seus gelats artesans aquest estiu

Així reuneixen fons per mantindre el Reial Monestir de Santa Clara i es donen a conéixer

18.07.2022 | Els gelats que ajuden a comunitats camperoles
Gelats, en una imatge d'arxiu

Les Germanes Pobres de Santa Clara de Gandia (Safor) tornen a elaborar gelats artesans aquest estiu per reunir diners que sustenten el monestir, ja que l'únic ingrés que tenen és l'almoina. Aquesta iniciativa la van posar en marxa l’estiu passat amb gran èxit. Així és que enguany repeteixen l’estratègia i demanen col·laboració als fidels i a la ciutadania.

La venda de gelats suposa una oportunitat per a donar-se a conéixer, ja que nombroses persones s’allarguen al torn i demanen oracions o passen per la capella. A més de tastar un gelat o un granissat, els visitants poden gaudir del Museu de Santa Clara, que conté una part de les obres propietat del monestir.

"L'elaboració dels gelats per a nosaltres suposa un esforç però, mentre preparem els gelats, estem resant per les persones i famílies que els consumiran", diuen les monges en un comunicat de l'Arquebisbat.

L'horari per a aconseguir els gelats és de 10.30 hores a 13.30 hores i de 17 hores a 20.30 hores de dilluns a diumenge, excepte els dijous. També es poden fer comandes trucant al telèfon 96 287 10 93.

També et pot interessar

stats