Alguns centres de la província de València van tindre accés a les actes de les PAU durant unes hores per error informàtic

Cap estudiant va poder veure les notes, sinó que únicament van ser alguns centres els que hi van tindre accés 

08.06.2021 | Proves d'accés a la universitat - PAU 2021

Alguns centres de la província de València van tindre accés a les actes de les proves d'accés a la universitat (PAU) durant unes hores de la vesprada d'aquest dimecres, abans de la descàrrega oficial demà divendres a les 13 hores, a causa d'un problema informàtic.

Cap estudiant va poder veure les notes, sinó que únicament van ser alguns centres d’aquesta província els que van tindre accés a les actes dels tribunals que ja havien acabat de gravar la informació, a través del programa ITACA 3 de la Generalitat, segons ha explicat a EFE el coordinador general de les PAU del sistema universitari valencià, Toni Gil.

El problema informàtic es va detectar i es va paralitzar perquè ningú més poguera veure les actes de les PAU, que es podran descarregar aquest divendres a partir de la 1 del migdia tant des dels centres educatius com pels alumnes.

"Cap estudiant va poder veure cap nota, només alguns centres via ITACA, i els centres han de tindre clar que és una informació confidencial i no se n'ha de fer ús", ha assenyalat Gil, que ha lamentat que algun centre haja assumit que eren els documents definitius i haja felicitat el seu estudiantat en xarxes socials per superar les proves.

A les províncies d'Alacant i Castelló no han tingut aquest problema informàtic.

Les PAU van ser els dies 7, 8 i 9 de juny i es van presentar 22.511 estudiants en la convocatòria ordinària del 2022, en la qual van participar 1.485 professors i professores distribuïts en 55 tribunals.

Les notes es publicaran a partir de les 13 hores del 17 de juny a través del portal de l'alumne/a: https://appweb.edu.gva.es/paseu/login.sec.

També et pot interessar

stats