Aquest divendres es coneixen les notes de la PAU

Les universitats han preparat un portal on només s'ha d’introduir el nom d’usuari i la contrasenya proporcionades per la Conselleria d’Educació

07.06.2022 | Eixim al carrer a preguntar per les proves de la PAU
Imatge d'arxiu d'una persona revisant els resultats d'un examen / Shutterstock

Una vegada realitzades totes les proves de la PAU, l’estudiantat haurà d’esperar fins al divendres dia 17 de juny per a conéixer els resultats. Serà a partir de les 13:00 hores quan cada alumne podrà consultar les notes corresponents als seus exàmens, que estaran penjades en el web de la universitat on s’haja examinat. 

Una altra opció és consultar els resultats a través d’un portal habilitat per a l'ocasió, on només caldrà introduir el nom d’usuari i la contrasenya que prèviament els ha proporcionat la Conselleria d’Educació.

A partir d’aquest moment, cada examinand tindrà un període de tres dies, del 20 al 22 de juny fins a les 14:00 hores, per a demanar la revisió. 

Cal recordar que per a calcular la nota de tall, en primer lloc s’obté el resultat de la fase general de la selectivitat (amb cinc assignatures troncals), que representa un 40% de la nota final, sobre 10 punts; aquesta nota fa mitjana amb la nota de batxillerat, la qual suposa el 60% restant. A aquesta puntuació se li poden afegir quatre punts més, fins a arribar a catorze, amb la nota de les assignatures específiques.

Quant a la convocatòria extraordinària, les proves es desenvoluparan els dies 5, 6 i 7 de juliol del 2022. Les qualificacions es donaran a conéixer a partir de les 17:00 hores del dia 13 de juliol, i la petició de revisió dels exàmens es farà els dies 15, 18 i 19 de juliol fins a les 14:00 hores.

En la pàgina web de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital es poden consultar les últimes novetats, obtindre resposta a les qüestions més freqüents o entrar en el portal de l'alumnat, així com tindre accés a models d'exàmens d'anys anteriors amb la finalitat de facilitar la preparació de la pròxima convocatòria extraordinària de les proves d'accés a la universitat.

També et pot interessar

stats