Catalá instal·larà càmeres a les pedanies després de la detenció d'una banda violenta

L'alcaldessa de València argumenta que les càmeres tenen una doble funció: controlar el trànsit i dissuadir les conductes delictives per a generar una sensació de protecció al veïnat

Càmera de trànsit i seguretat instal·lada per l'Ajuntament de València
Instal·lació d'una càmera de trànsit i seguretat a València / Europa Press

L'alcaldessa de València, María José Catalá, ha insistit que manté "ferma" la voluntat d'instal·lar càmeres de vigilància a les pedanies després de la detenció de la banda que hi perpetrava robatoris violents a persones majors.

Ha argumentat que les càmeres "tenen una doble funció, la primera és controlar el trànsit i la segona és dissuadir les conductes delictives per a generar així una sensació de protecció al veïnat que viu en zones menys poblades, com la Punta".

Catalá ha assegurat estar "satisfeta i agraïda amb la col·laboració entre Guàrdia Civil, Policia Nacional i Policia Local per haver aconseguit detindre esta banda que ha fet tant de mal i ha generat tant de dolor en la gent de les pedanies, especialment del sud".

Segons va informar la Guàrdia Civil, els presumptes autors, entre 57 i 16 anys, assaltaven els domicilis ben entrada la matinada després de triar les víctimes per les seues característiques (persones d'avançada edat i en alguns casos, soles).

També et pot interessar

stats