L'Ajuntament de València instal·larà abans d'un mes càmeres de seguretat a la pedania de la Punta

L'anunci l'ha fet l'alcaldessa després d'assabentar-se de l'agressió que ha patit una dona de 84 anys al seu domicili. També ha anunciat que s'ha reforçat amb una patrulla més la presencial policial

Català amb l'alcalde de la pedania de la Punta
Catalá amb l'alcalde de la pedania de la Punta / À Punt NTC

L'Ajuntament de València instal·larà abans d'un mes càmeres de seguretat a la pedania de la Punta. L'anunci l'ha fet l'alcaldessa de València, María José Catalá, després de saber-se l'última agressió que ha patit una dona de 84 anys a qui van assaltar al seu domicili.

María José Català ha dit que les forces de seguretat estan treballant per a detindre els responsables i que està alarmada per la violència dels assaltants.

"A la persona que va ser agredida li van robar 200 euros i les arracades i em resulta alarmant aquest nivell d'agressivitat quan l'objecte del robatori és tan menor . Està passant amb gent gran i estic molt alarmada i preocupada".

L'alcaldessa ha explicat que ha parlat amb l'alcalde de la pedania de la Punta i que s'ha reforçat amb una patrulla més la presencial policial. "Ara mateix hi ha dues patrulles que estan vigilant la zona de la Punta i hem estat parlant de la situació, que és complexa".

Catalá ha fet aquestes declaracions durant la visita a les Casetes Rosa de la Malva-rosa. “Un punt negre on hi havia problemes de convivència, i hem invertit 250.000 euros per a refer aquesta plaça i donar-li eixida perquè no fora un cul-de-sa, que els cotxes hi pogueren transitar i tindre major vigilància policial”.

Ha destacat que és la tercera reunió amb l'associació de veïns i que ara es vol redactar “un pla d'anàlisi social dels diferents blocs de pisos per a poder anar prenent decisions”.

També et pot interessar

stats